Dumafüred 2015 - Jegyek és műsor itt!

Kelt: 2015.03.16 Kovács Gergely

Dumafüred 2015 - Jegyek és műsor itt! Idén nyáron a Balatonon újra Dumafüred! Balatonfüreden várja a nézőket a Dumaszínház. A humorfieszta tíz napja alatt, ismét a stand-up műfaj legnagyobbjaival találkozhat a közönség a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ színpadán. 2015. július 17-től újra Dumafüred!

A Showder klubból és a Comedy Centrálról már jól ismert arcok a Dumaszínház sztárjai Hajdú Balázs, Pataki Balázs, Szöllősy-Csák Gergely, Tóth Edu, Zsók Levente, Aranyosi Péter, Hadházi László, Litkai Gergely, Beliczai Balázs, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Lovász László, Wahorn András, Rekop György, Bruti, Mogács Dániel, Szupkay Viktor és Badár Sándor várja a közönséget a nyáron a Balatonon a Dumafüred színhzában Balatonfüreden.

A humorfieszta tíz napja alatt, ismét a stand-up műfaj legnagyobbjaival találkozhat a közönség a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ színpadán.

Többek között színpadra lép Aranyosi Péter, Badár Sándor, Beliczai Balázs, Hadházi László, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán és a Szomszédnéni Produkciós Iroda.Idén sem maradnak el a nagy közönségkedvencek, lesz Duma Jam, All Stars, Duma Szving, Duma Maraton és Beugró vs. Dumaszínház. Érkezik Badár Sándor, Kőhalmi Zoltán és Kiss Ádám – önálló estjével, és egy újdonság, a Férfiak szexuális világa – Bánki Gergely, Janklovics Péter és Vinnai András előadásában.

Online jegyvásárlás és műsor ide kattintva!

2015. július 17-től újra Dumafüred!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Szentivánéji álom musical Baján - Jegyek és szereposztás hamarosan!
2015. augusztus 21-22.-án (péntek-szombat) Baján a Szentháromság téri szabadtéri színpadon lesz látható a Budapesti Operettsznház előadása a Szentivánéji álom musical.
A Red Army Choir koncert Győrben! Jegyvásárlás itt!
2015. szeptember 18-án Győrben a győri Audi Aréna színpadán majd 19-én Budapesten a Papp László Sportarénában ad koncertet a híres orosz férfi kórus a Red Army Choir. Az Orosz Belügyminisztérium Hivatalos Akadémiai Ének- és Tánckara Győrben. ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x